De Kunst van het Geven: Meer dan alleen Unieke Cadeau Ideeën

Behoorlijk advies over Geven beslaat de hele gebeurtenis: budget, presentatie, versturen, en meer. We beantwoorden ook uw vragen!Geven is een Kunst! Zoekt u bruikbaar en vriendelijk advies voor het geven van geschenken? In het menu links vindt u de geschenk-ideeën; op deze pagina ligt het accent op andere aspecten van het Geven.

Zoals iemand heel slim opmerkte: “Het is beter om te geven dan om te krijgen… behalve als het gaat om advies”. Het is hier niet de bedoeling om te preken, maar om handige informatie met u te delen. Daarvoor bent u waarschijnlijk ook hier.

Sommige van deze tips en ideeën zijn afkomstig van vrienden, familie en collega’s. En veel van de adviezen over de Kunst van het Geven zijn gebaseerd op ervaring.

• Allereerst is het handig om uit te zoeken wat iemand graag zou willen krijgen. Hulp hiervoor vindt u op de pagina "Attente Cadeau-ideeën voor Iedereen".• Worstelt u met een onmogelijk (d.w.z. niet bestaand) budget voor geschenken? Eén of meer van de Top 3 Budget Strategieën zou wel eens de oplossing voor uw probleem kunnen zijn!

• Wat maakt een geschenk “romantisch”? Hier vindt u suggesties voor een Romantisch Cadeau-idee, en enkele creatieve manieren om het vuur van de Romantiek (weer) aan te wakkeren.

• Waarschijnlijk heeft u wel eens meegemaakt dat een verrassing mislukte….. Hier vindt u advies over Hoe een Verrassing Geheim te Houden voor onderzoekende kinderen (van alle leeftijden).

• U kunt zonder problemen geschenken bestellen via Internet, door enkele voorzorgsmaatregelen te nemen. Op de pagina Veilig Online Winkelen vindt u belangrijke suggesties ter overweging.

• Wij versturen regelmatig geschenken overzees, zonder meldingen van schade. Tips voor Verzending laten u zien hoe u het best een geschenk voor verzending kunt verpakken, en geven informatie over verzendmaatschappijen.

• Cadeaubonnen kunnen heel goed als geschenk gegeven worden. Hier bespreken we verschillende soorten, en kijken we naar de voor- en nadelen.
Heeft u nog ideeën of suggesties over de verschillende aspecten van Geven? Wat wilt u nog meer zien op deze site? Laat het ons weten! Wij zijn hier om u te helpen.
U kunt onderstaand Contactformulier invullen. Maak u geen zorgen; wij zullen uw e-mail adres aan niemand anders doorgeven. Bij voorbaat dank!

Heeft u nog suggesties of vragen? Laat het ons weten!N.B.: Hoewel deze website nog niet compleet is, wordt hier met hart en ziel aan gewerkt. En met veel plezier! U kunt het ook met Solo Build It!

Wilt u ook doen wat u altijd al wilde? Vertel mensen over uw passie, geef interessante en bruikbare informatie, en verdien hier nog geld mee ook! Klik hier om te lezen hoe!

Van "De Kunst van Geven" terug naar Homepage Nederlands

New! Comments

Have your say about what you just read! Leave me a comment in the box below.


SBI! Building Income***NIEUW***
Maak en verzend uw eigen Unieke E-Card! GRATIS en GEMAKKELIJK!

Maak een E-Card