Door deze website te bezoeken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Privé Appartement te Huur

Trakteer Uzelf en Uw gezin op een heerlijke vakantie in ons luxe Appartement in prachtig Lagos – de Parel van de Algarve

Iedereen verdient zo nu en dan een fijne vakantie, maar de prijs van een vakantie in het buitenland is voor gezinnen vaak te hoog. Daarom willen wij u in de gelegenheid stellen om ons ruime en luxueuze appartement in Lagos – de Parel van de Algarve – te huren.

U logeert net buiten het stadscentrum van Lagos, op ongeveer 5 minuten loopafstand. In het stadscentrum vindt u vele goede restaurants, gezellige bars en terrasjes (met gratis Wifi), en leuke winkeltjes.

Lagos wordt omringd door niet minder dan 7 prachtige stranden, welke alle te voet bereikbaar zijn. Door de voetgangersbrug over te steken en de weg te volgen, komt u bij Meia Praia, het grootste strand van Lagos. De overige zes stranden bereikt u door rechtsaf de boulevard af te lopen.


Excursies

Er zijn tal van mogelijkheden voor activiteiten en uitjes vanuit Lagos. Bijvoorbeeld: Boottochtjes, paardrijden, wandelen in de natuur, parasailing, surfen, Lagos Zoo, diverse waterglijbaanparken, trips naar omliggende plaatsen, historische monumenten en interessante plekken, shoppen, fietsen, en nog veel meer…..

Lagos heeft een treinstation en een busstation, vanwaaruit u kunt reizen naar vele Portugese steden, zodat u zelfs zonder een auto te huren overal kunt komen.


Over de accomodatie

Er zijn:

• Twee slaapkamers met elk twee bedden
• Eén eenpersoons bed in de woonkamer
• Twee badkamers – één met bad, één met douchecabine
• Een groot balkon met uitzicht op zee
• Een ruime, volledig ingerichte keuken
• Een gezellige, grote woonkamer
• Een lift
• Een privé-parkeerplaats in de garage

Tevens beschikt het appartement over WiFi.

Betaalbaar

De huurprijzen variëren van € 250,-- tot € 550,-- per week, en zijn inclusief schone lakens, handdoeken (1 x per week), en eindschoonmaak.

Indien u onze vakantiewoning wilt huren voor langer dan 6 weken, bijvoorbeeld voor overwintering, dan kunnen we u een speciaal, voordelig arrangement bieden.

Transfers van en naar de luchthaven van Faro kunnen voor u geregeld worden.

Voor een goedkope huurauto klikt u onderstaand logo:

Voor meer informatie of voor boekingen vult u simpelweg het onderstaande contactformulier in, en u krijgt van ons zo spoedig mogelijk een reactie. Maak u geen zorgen; wij houden uw gegevens geheim – wij houden ook niet van spam!

Contactformulier


New! Comments

Have your say about what you just read! Leave me a comment in the box below.


Recent Articles

 1. cadeau-idee

  May 29, 16 05:18 PM

  Op zoek naar een uniek Cadeau-idee?

  Read More

 2. Completely Unique Gifts

  May 29, 16 05:11 PM

  Looking for Completely Unique Gifts for your loved ones? Look no further! This website will help you find something totally unique and exciting, for any occasion.

  Read More

 3. appartement

  May 28, 16 05:58 PM

  Trakteer Uzelf en Uw gezin op een heerlijke vakantie in ons luxe Appartement in prachtig Lagos – de Parel van de Algarve

  Read More


Site Build It!

***NIEUW***
Maak en verzend uw eigen Unieke E-Card! GRATIS en GEMAKKELIJK!

Duifjes met brief