Door deze website te bezoeken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Unieke geschenken voor
Body & Soul


Geef je dierbaren een uniek geschenk voor Body & Soul!

Tegenwoordig is iedereen gestrest, en niemand schijnt nog tijd te hebben om zich even te ontspannen. Wanneer iemand een cadeaubon krijgt voor bijvoorbeeld een fijne rugmassage of een ontspannende voetreflexologie-behandeling, is hij of zij eerder geneigd tijd voor zichzelf vrij te maken.

Als mensen zich beter voelen, worden ze aardiger voor zichzelf en hun omgeving. Dit zorgt voor betere relaties op alle terreinen, en minder ongewenste toestanden zoals ziekte, depressie, ruzie, stress enz.

U kunt kiezen uit diverse ontspannende en gezondheidsbevorderende behandelingen, zoals:

Klassieke Rug-, Schouder- en Nekmassage

Ter verlichting van stress en pijn in deze gebieden. Deze Klassieke Massage is een echte verwennerij voor mensen met een druk leven. Zeer ontspannend!

Reflexzone Therapie behandelingen

Voor de voeten, de handen of de oren: Werkt ook zeer ontspannend, en ondertussen wordt het lichaam aangezet blokkades in de energiebanen op te ruimen, waardoor genezing kan optreden van vele lichamelijke en psychische klachten.

Bach Bloesem Therapie

Dit is voor het verzachten van emotionele spanningen, welke beschouwd worden als de oorzaak van lichamelijke klachten.
De Bach Bloesem Therapie is een holistische geneeswijze; dat wil zeggen dat er wordt gekeken naar de hele mens die de kwaal heeft. Dit in tegenstelling tot de reguliere geneeskunde, die alleen kijkt naar de kwaal die de mens heeft.


Stoelmassage

Dit is een korte maar krachtige behandeling, gebaseerd op oude Oosterse geneeswijzen, zoals Shiatsu en Acupressuur. Ook heel ontspannend!

Metamorfosemassage

Dit is geen make-over! Metamorfosemassage is een behandeling die gegeven wordt bij situaties, waarbij in het leven grote veranderingen doorgemaakt worden, en die veel stress opleveren.Hierdoor kun je danig uit balans raken.
Te denken valt aan verhuizingen, verlies van baan, schokkende berichten, verlies van een dierbare, enz.
De behandeling helpt om met beide benen op de grond te komen, te leren los te laten wat losgelaten moet worden, en emoties en verstand weer in balans te brengen. Werkt ook zeer ontspannend.

Chakra-aromamassage

Chakra-aromamassage is een behandeling, waarbij de chakra’s (energieknooppunten of energiewielen) in balans gebracht worden, zodat de energie beter door het lichaam stroomt. Deze chakrapunten worden gemasseerd met etherische olie (aromatherapie).

Aromatherapie

Natuurlijk Genezen met Etherische Oliën.
Aromatherapie kan helpen bij vermoeidheid, hoofdpijnen, slapeloosheid, huidklachten, spijsverteringsklachten, enz. Maar het is vooral heerlijk ontspannend!

Een geschenk voor Body & Soul is uiterst waardevol voor de ontvanger, en wordt dan ook onveranderlijk zeer op prijs gesteld!


New! Comments

Have your say about what you just read! Leave me a comment in the box below.


Recent Articles

 1. cadeau-idee

  May 29, 16 05:18 PM

  Op zoek naar een uniek Cadeau-idee?

  Read More

 2. Completely Unique Gifts

  May 29, 16 05:11 PM

  Looking for Completely Unique Gifts for your loved ones? Look no further! This website will help you find something totally unique and exciting, for any occasion.

  Read More

 3. appartement

  May 28, 16 05:58 PM

  Trakteer Uzelf en Uw gezin op een heerlijke vakantie in ons luxe Appartement in prachtig Lagos – de Parel van de Algarve

  Read More


Site Build It!

Trakteer Uzelf en Uw Gezin op een heerlijke vakantie in zonnig Lagos - Portugal!


***NIEUW***
Maak en verzend uw eigen Unieke E-Card! GRATIS en GEMAKKELIJK!

Duifjes met brief