Ideeën voor Familiegeschenken, die IEDEREEN leuk vindt

Familiegeschenken voor alle leeftijden, die iedereen blij maken. Plezier voor binnen, buiten, en voor dagjes uit!

Heeft u teveel personen op uw lijst om een cadeau aan te geven? Neefjes, nichtjes, tantes, ooms, vrienden, vriendinnen….

Familiegeschenken (aan het hele gezin) kunnen dan uitkomst bieden. Het scheelt in ieder geval stress, tijd en geld!

En het mooiste van alles is dat het een traditie kan worden, die de familiebanden alleen maar sterker maakt! U creëert herinneringen aan geweldige gelegenheden of uitjes.

U kunt hierbij denken aan kaartjes voor een pretpark, een dagje kanovaren in de Ardennen, een leuk spel, een barbeque of picnic organiseren, een strandfeest…. Maak vooral veel foto’s als dat mogelijk is, en geef na afloop een klein foto-album met herinneringen aan deze dag!

Zoek uit wat iedereen leuk vindt!

Denk zelf goed na, en vraag eens rond.

Houdt het gezin van sport, muziek, dieren, koken, natuur, spellen, reizen, theater? Zouden ze één van uw eigen hobby’s leuk vinden?

Meestal is het een goed idee om te praten met vader of moeder voordat u een geschenk voor het hele gezin kiest. Niets verraden, natuurlijk! Stuur het gesprek een beetje in de richting van het algemene onderwerp waarover u iets wilt weten. Draag zelf ideeën aan en kijk hoe erop gereageerd wordt.Meer tactieken in onze afdeling Attente Cadeau-Ideeën voor Iedereen

BELANGRIJK! Denk bij het kiezen van uw geschenk aan speciale behoeften van het gezin. Een mand met delicatessen kan gevaarlijk zijn voor een nieuwsgierig kind met een voedselallergie!

Leuk voor Iedereen

De meeste ouders zouden willen dat ze meer tijd met hun gezin konden doorbrengen, en de kinderen vinden het geweldig als hun ouders leuke dingen met hen doen. Dus: kies een geschenk dat voor iedereen leuk is, zodat het hele gezin ervan geniet!

Familiegeschenken houden het geven leuk: plezier voor iedereen en minder stress voor u! Dubbel geluk!
N.B.: Hoewel deze website nog niet compleet is, wordt hier met hart en ziel aan gewerkt. En met veel plezier! U kunt het ook met Solo Build It!

Wilt u ook doen wat u altijd al wilde? Vertel mensen over uw passie, geef interessante en bruikbare informatie, en verdien hier nog geld mee ook! Klik hier om te lezen hoe!
Van "Familiegeschenken" terug naar "Kies-Advies"

Terug naar Homepage Nederlands

New! Comments

Have your say about what you just read! Leave me a comment in the box below.


SBI! Building Income***NIEUW***
Maak en verzend uw eigen Unieke E-Card! GRATIS en GEMAKKELIJK!

Maak een E-Card